Luchtvering

Wij hebben ons de laatste jaren naast ons assortiment personenauto's tevens gespecialiseerd in het ombouwen en aanpassen van lichte bedrijfswagens.

Aan bedrijfswagens en vervoersmaterieel worden de laatste jaren steeds hogere eisen gesteld op het gebied van inzetbaarheid, comfort en veiligheid. Hierdoor worden deze wagens vaak nadat ze uit de fabriek komen aangepast ten behoeve van de functie die de wagen dient te vervullen.

Wij zijn officieel dealer en installateur VB-airsuspension Luchtvering- en hulpluchtvering -systemen. Hierdoor zijn wij in staat Uw bedrijfswagen geheel aan Uw specifieke wensen aan te passen. Bezoek de site voor meer informatie door
op "VB-airsuspension" te klikken.

Wij monteren Luchtveringsystemen op vrijwel alle merken en types lichte bedrijfswagens, zowel nieuw als gebruikt. Luchtvering zorgt voor meer comfort, een betere wegligging, vermindert de kans op vervoerschade aan schokgevoelige goederen en geeft de mogelijkheid de laadpositie in hoogte in te stellen.

In samenwerking met VB-airsuspension bieden wij U verder ook speciaal bouw van aandrijfassen, bladveren, stabilisatoren, schokbrekers etc ook monteren.

Bekijk hier welke veer aanpassing voor uw voertuig het meest geschikt is.