Over garage Oerlemans

Oerlemans auto’s is sinds 1965 een begrip in St-Oedenrode waar het gaat om vakmanschap, kwaliteit, veiligheid en service. Door de inspanningen van diverse generaties van de familie Oerlemans is dit bedrijf geworden tot wat het heden ten dage is; een succesvol en betrouwbaar autobedrijf.

Oerlemans auto’s is reeds sinds 1965 gespecialiseerd in Peugeot. Hierdoor is er niet alleen een enorme hoeveelheid kennis in dit bedrijf aanwezig over alle modellen Peugeot’s, maar beschikt het ook over een enorme hoeveelheid onderdelen, zowel nieuw als gebruikt. De combinatie van kennis en de beschikking over de juiste onderdelen, maken dat vrijwel iedere reparatie aan uw Peugeot direct kan worden uitgevoerd.

Wij beschikken over een enorme hoeveelheid onderdelen,
zowel nieuw als gebruikt

Sinds 1999 jaar was de dagelijkse leiding van het bedrijf in handen van de gebroeders Wim en Huub Oerlemans. Huub had voornamelijk het enorme assortiment onderdelen, het magazijn en de in- en verkopen van deze onderdelen onder zijn hoede. Wim zorgde voor de dagelijkse gang van zaken in de werkplaats en de verkopen en richt zich op de ontwikkeling van een geheel nieuw product van autobedrijf Oerlemans; de installatie van pneumatische (lucht)veer en demping systemen in kleine bedrijfswagens.

Eind 2007 is Wim uit de zaak gestapt om zich volledig te richten op zijn motorzaak. Sinds deze tijd heeft Huub de dagelijkse leiding over het bedrijf.

peugeot_206
Kunnen wij u ergens mee helpen?

Heeft u vragen? bel of mial ons want wij helpen u graag!